Gewürzmüller BITEC STARTER SR-SC01 25 g

Číslo artiklu: 9560168
Č. artiklu Výrobek Cena
9560168 načítám BITEC STARTER SR-SC01 25 g

Dvoukmenová smíšená startovací kultura pro fermentaci výrobků v kombinaci s velmi mírnou kyselostí. Kultura se dobře prosazuje proti spontánní flóře.
Hodí se k výrobě syrových masných výrobků za použití kuchyňské soli a dusitanu draselného nebo dusitanu sodného, jako například Poličan, Herkules, Lovecký salám nebo Čabajka.

Kultura startuje už při 7 °C a...

Více informací

s DPH
Skladem
Praha
Skladem
Brno
Skladem
Ostrava
Skladem
Doprava od 59 Kč
Objednávky přijaté do 11:00 expedujeme ještě tentýž pracovní den.

Dvoukmenová smíšená startovací kultura pro fermentaci výrobků v kombinaci s velmi mírnou kyselostí. Kultura se dobře prosazuje proti spontánní flóře.
Hodí se k výrobě syrových masných výrobků za použití kuchyňské soli a dusitanu draselného nebo dusitanu sodného, jako například Poličan, Herkules, Lovecký salám nebo Čabajka.

Kultura startuje už při 7 °C a 84-86 % vlhkosti.

Dlouhodobě uchovávejte při teplotách -10°C až -30°C - transport a manipulace při výrobě není závadná. 

Složení: Staphylococcus carnosus, Lactobacillus sakei
Počet kultruních bakterií: 1,5E+10 KbE/g
Pomocné látky: Sacharóza
Dávkování: 25 g/100 kg díla. Pro snažší aplikaci možno rozpustit ve studené vodě.

Chr. HANSEN Plíseň na Fuet MOLD 600 25 g

Chr. HANSEN Plíseň na Fuet MOLD 600  25 g
Skladem

Kultura vytvářející bílý/našedlý vzhled povrchu plísňových suchých klobás a salámů.

s DPH

Gewürzmüller BITEC LS-25-2 25 g

Gewürzmüller BITEC LS-25-2 25 g
Skladem

Rychle a kontrolovaně pracující kultura pro pevné trvanlivé produkty vyráběné studenou cestou.

s DPH

Gewürzmüller BITEC S 10 50 g

Gewürzmüller BITEC S 10  50 g
Skladem

Startovací kultura pro tepelně neopracované masné výrobky BITEC S 10.

s DPH

Gewürzmüller BITEC LD 20 25g

Gewürzmüller BITEC LD 20  25g
Skladem

Startovací kultura pro tepelně neopracované masné výrobky.

s DPH

Gewürzmüller BITEC RP-3 50 g

Gewürzmüller BITEC RP-3 50 g
Skladem

Rychle a kontrolovaně pracující startovací kultura pro fermentovaná masa typu pršut.

s DPH

Pro zobrazení této záložky nemáte dostatečná oprávnění