Váš košík je prázdný

Blog

Už nám bylo 30! Co všechno jsme se naučili?

, 4 minuty čtení

Jméno MASO-PROFIT mluví samo za sebe. Přinášíme našim zákazníkům profit prostřednictvím technologií… Číst více

Je tu nová chemie pro konvektomaty

, 1 minuta čtení

Situace s čisticími tabletami trochu pročistila. Pokud ve svém provozu pracujete s různými… Číst více

AMASO: „Nejsme ti, kteří jen něco nakupují. Maso bereme komplexně“

, 5 minut čtení

Podnik Amaso, který spadá pod síť Ambiente, vznikl před deseti lety. Od té doby produkuje kvalitní… Číst více

50 kilo za 15 minut! Víte, jak se dělá vinná klobása?

, 2 minuty čtení

Řeznické Vánoce mají jasnou podobu – je to vinná klobása. Kde se ale tahle dobrota vzala a jak se… Číst více

Koření od řezníka: Dochuťte svou nabídku

, 2 minuty čtení

Když jsme přemýšleli jak vylepšit náš současný sortiment koření, brzy jsme došli k tomu, že je… Číst více

Nový kalendář: Když se řezničina potká se sportem

, 2 minuty čtení

Šéf marketingu Martin Kužniar nafotil v pořadí čtvrtý kalendář MASO-PROFITu. Všech dvanáct… Číst více

Čistíme provozy ručně. Proč je to potřeba?

, 2 minuty čtení

Ruční čištění a dezinfekce provozů je nezbytné pro bezpečnou výrobu potravin. Dánský výrobce… Číst více

Recenze na ruční nastřikovačku DICK - Pumpujeme lák

, 4 minuty čtení

‘’Proboha, čím to jako napichujete?‘’ Tato otázka s pochybovačným tónem napadne mnoho lidí při… Číst více