Váš košík je prázdný

Blog

Krájejte jako profíci. Nářezový stroj se hodí na prodejnu i domů

, 5 minut čtení

Výrobek, který nesmí chybět na žádné řeznické prodejně. S jeho pomocí obsluha rychle a účinně… Číst více

Je tu nová chemie pro konvektomaty

, 1 minuta čtení

Situace s čisticími tabletami trochu pročistila. Pokud ve svém provozu pracujete s různými… Číst více

Čistíme provozy ručně. Proč je to potřeba?

, 2 minuty čtení

Ruční čištění a dezinfekce provozů je nezbytné pro bezpečnou výrobu potravin. Dánský výrobce… Číst více

Recenze na ruční nastřikovačku DICK - Pumpujeme lák

, 4 minuty čtení

‘’Proboha, čím to jako napichujete?‘’ Tato otázka s pochybovačným tónem napadne mnoho lidí při… Číst více

Udíme doma se štěpkami

, 4 minuty čtení

Domácí uzení má v Česku dlouhou tradici, která se původně pojí především se zabijačkami –… Číst více

4 kroky ke zkrocení salmonelózy. Vikan radí potravinářským provozům

, 4 minuty čtení

Salmonelóza je choroba způsobená bakterií salmonela. Jedním z hlavních způsobů přenosu této… Číst více

O údržbě a opravách kutrů

, 5 minut čtení

Kutr je potravinářský stroj pro mělnění nebo i míchání materiálu hojně využívaný v masném průmyslu… Číst více

Videorecept: Jak připravit rib-eye steak

, 1 minuta čtení

Pořádný steak miluje snad každý masný nadšenec. Málokterý další pokrm v sobě spojuje stejné chuťové… Číst více