Váš košík je prázdný

Blog

Udíme doma se štěpkami

, 4 minuty čtení

Domácí uzení má v Česku dlouhou tradici, která se původně pojí především se zabijačkami –… Číst více

4 kroky ke zkrocení salmonelózy. Vikan radí potravinářským provozům

, 4 minuty čtení

Salmonelóza je choroba způsobená bakterií salmonela. Jedním z hlavních způsobů přenosu této… Číst více

O údržbě a opravách kutrů

, 5 minut čtení

Kutr je potravinářský stroj pro mělnění nebo i míchání materiálu hojně využívaný v masném průmyslu… Číst více

Pánev versus konvektomat: V čem dělat škvarky?

, 2 minuty čtení

V Česku jsou tradičně jednou z nejoblíbenějších pochoutek. Škvarky vznikající při škvaření… Číst více

Jak funguje vakuovačka?

, 2 minuty čtení

Balení pomocí komorové baličky je vysoce účinný způsob, jak uchovat a ochránit nejen potravinářské… Číst více

Videorecept: Jak připravit rib-eye steak

, 1 minuta čtení

Pořádný steak miluje snad každý masný nadšenec. Málokterý další pokrm v sobě spojuje stejné chuťové… Číst více

Máme 5 druhů řeznických nožů, vyberte si ten svůj

, 2 minuty čtení

Práce s nožem je úplný základ řeznického řemesla. Jakou jsou druhy řeznických nožů, čím se liší a k… Číst více

Videorecept: Pečeme lososa s holandskou omáčkou

, 1 minuta čtení

Zdravý, chutný a relativně nenáročný na přípravu. Losos je zkrátka ideální volba pro lehký oběd… Číst více