Váš košík je prázdný

Blog

Jak na hygienu jatek? Oslovte odborníky

, 4 minuty čtení

Hygiena na výborné úrovni je v potravinářství zásadní. Jatka Mohelno jsou provoz s bourárnou,… Číst více

VIDEO: Petr Čtvrtníček a Mistr Málek u nás vyráběli klobásy

, 1 minuta čtení

V našem MEAT-LABu se během zimních měsíců odehrálo pět studentských dní. Na posledním z nich si… Číst více

Royal Jerky: Maso místo brambůrků

, 3 minuty čtení

Parkujeme auto na nenápadném chodovském parkovišti a rozhlížíme se kolem. Po chvilce hledání… Číst více

Amici na Bořislavce: Jak se projektuje bistro na klíč

, 5 minut čtení

Budování nové provozovny sítě bister Amici na pražské Bořislavce zabralo včetně příprav 6 měsíců.… Číst více

Už nám bylo 30! Co všechno jsme se naučili?

, 4 minuty čtení

Jméno MASO-PROFIT mluví samo za sebe. Přinášíme našim zákazníkům profit prostřednictvím technologií… Číst více

50 kilo za 15 minut! Víte, jak se dělá vinná klobása?

, 2 minuty čtení

Řeznické Vánoce mají jasnou podobu – je to vinná klobása. Kde se ale tahle dobrota vzala a jak se… Číst více

Nový kalendář: Když se řezničina potká se sportem

, 2 minuty čtení

Šéf marketingu Martin Kužniar nafotil v pořadí čtvrtý kalendář MASO-PROFITu. Všech dvanáct… Číst více

Máme 5 druhů řeznických nožů, vyberte si ten svůj

, 2 minuty čtení

Práce s nožem je úplný základ řeznického řemesla. Jakou jsou druhy řeznických nožů, čím se liší a k… Číst více