Váš košík je prázdný

Blog

VIDEO: Myslivec v bourárně a prase divoké pod kudlou

, 2 minuty čtení

Vynikající čich a stejně dokonalý sluch už ho o naší přítomnosti dávno informoval. Vidíme ho uhánět… Číst více

Pět důvodů, proč balit vakuově

, 1 minuta čtení

S profesionální vakuovou baličkou lze odsát až 99,8 % vzduchu z balené potraviny. Tento proces… Číst více

„Ruční čištění nikdy nebylo důležitější,“ říká Vikan

, 2 minuty čtení

Restaurace, hotely, jídelny a cateringové společnosti jsou ti, kteří nesou největší tíhu současných… Číst více

Startujeme fermentované výrobky

, 3 minuty čtení

Startovací kultura možná na první poslech pro laika zní jako věc, která nemá v masných výrobcích… Číst více

Bourárna zvěřiny: Až polovinu nákladů na „chlaďák“ pokryje příspěvek

, 2 minuty čtení

Pokud splní stanovené podmínky, mohou si myslivci zařizovat vlastní zpracovny zvěřiny. O tom, co… Číst více

Tip: Jak si vyrobit jaternice?

, 3 minuty čtení

Jeden ze symbolů pravé poctivé zabijačky jsou bezesporu jaternice. Pochoutka z vepřového masa se… Číst více

Pečování o nože: 6 tipů pro údržbu Giesserů

, 4 minuty čtení

Nože Giesser jsou po celém světě známé kvalitou svých čepelí i rukojetí. Německá značka má ve svém… Číst více

Jak propagovat řeznictví na internetu?

, 5 minut čtení

Umět o sobě dát vědět. Tato schopnost je extrémně důležitá v každé oblasti lidského života a v… Číst více