
Knihy pro řezníky, uzenáře a masožrouty
Kniha- Kuchařka Vařím pro dobrou věc
Kuchařka Vařím pro dobrou věc vznikla na podporu dospělých lidí s PAS (porucha autistického spektra…
s DPH
Kniha - Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích…
s DPH
Pečeme chleba
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc…
s DPH
Vše o uzení - kniha
„Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů…
s DPH
Kniha - Uzeni, nakládání a konzervování masa
Věpřové, hovězí, jehněčí, drůběží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným…
s DPH
Chováme kozy
Kozy jsou nejen hezká zvířata, ale také mají – jak se říká – „pod čepicí“.
s DPH
Chováme králíky
Máte rádi králíky, ale nechcete je mít jako mazlíčky v bytě?
s DPH
Chováme ovce
Knížka pro zájmové chovatele ovcí a pro všechny, kteří se jimi chtějí stát.
s DPH
Ryby z našich rybníků a řek
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem…
s DPH
Domácí pálenky a likéry
Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo…
s DPH
Domácí zpracování zvěřiny
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným…
s DPH
Kniha - Německo-český a česko-německý slovník pro…
Německý slovník pro obor technologie masa. Formát A5, 224 stran, šitá vazba v laminovaných…
s DPH
Domácí zabijačka
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!
s DPH
Chováme slepice
Praktická příručka pro všechny, kdo chtějí chovat slepice na zahradě a cení si jich nejen coby…
s DPH
Kniha - Udíme a grilujeme
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako…
s DPH
Kniha - Uzení
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti.…
s DPH
Kniha - Výroba uzenin, specialit a konserv
Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň…
s DPH
Kniha - Odborná příručka pro uzenáře
Autor sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech…
s DPH
Kniha - Učebná kniha uzenářství a řeznictví
Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících…
s DPH
Kniha - Uzenář
Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě,…
s DPH
Klobásy a paštiky
Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas…
s DPH
Kniha - Řeznicko-uzenářský terminologický slovník
Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do…
s DPH
Kniha - Maso jako pokrm
Publikace o hmotnostních ztrátách vybraných druhů mas při různých druzích tepelných úprav.
s DPH
Kniha - Výtěžnostní normy pro jatky a bourárny
Normy pro jatečné opracování a bourání masa skotu a telat, prasat, skopového a kozího bravu a koní.…
s DPH
Kniha - Řeznictví a uzenářství
Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience.…
s DPH
Divočák – recepty z kančího masa
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska…
s DPH
Kniha - Československé masné výrobky
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize…
s DPH
Kniha - Hygiena a technologie masa
Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod…
s DPH
