Domácí pálenky a likéry

Číslo artiklu: 978807541177
Č. artiklu Výrobek Cena
978807541177 načítám Domácí pálenky a likéry

Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku. Právě ve středověku se po vynálezu destilační kolony rozvinula kultura výroby pálenek z ovoce. Alkohol dokáže zakonzervovat jeho chuť a dary léta tak vydrží dlouho do zimy.

Tento...

Více informací

s DPH
Skladem
Praha
Skladem
Brno
Skladem
Doprava od 59 Kč
Objednávky přijaté do 11:00 expedujeme ještě tentýž pracovní den.

Fotogalerie

Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku. Právě ve středověku se po vynálezu destilační kolony rozvinula kultura výroby pálenek z ovoce. Alkohol dokáže zakonzervovat jeho chuť a dary léta tak vydrží dlouho do zimy.

Tento knižní rádce navazuje na starou tradici výroby vysokoprocentního alkoholu a představuje zájemcům jak ponaučení o historii pálení, tak i praktické rady a tipy, jak naložit s úrodou ze zahrady či sadu nebo jak zušlechtit zakoupené destiláty.

Součástí knížky jsou ověřené recepty, tipy ke skladování nebo dárkovému balení. Nechybí ani exkurz do právního rámce regulujícího domácí pálení.

Kniha- Kuchařka Vařím pro dobrou věc

Kniha- Kuchařka Vařím pro dobrou věc -25%
Skladem

Kuchařka Vařím pro dobrou věc vznikla na podporu dospělých lidí s PAS (porucha autistického spektra…

s DPH

Sleva
Koupit

Kniha - Udírny a uzení

Kniha - Udírny a uzení
Skladem

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích…

s DPH

Pečeme chleba

Pečeme chleba
 

Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc…

s DPH

Vše o uzení - kniha

Vše o uzení - kniha
Skladem

„Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů…

s DPH

Kniha - Uzeni, nakládání a konzervování masa

Kniha - Uzeni, nakládání a konzervování masa
Skladem

Věpřové, hovězí, jehněčí, drůběží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným…

s DPH

Chováme kozy

Chováme kozy
Skladem

Kozy jsou nejen hezká zvířata, ale také mají – jak se říká – „pod čepicí“.

s DPH

Chováme králíky

Chováme králíky
Skladem

Máte rádi králíky, ale nechcete je mít jako mazlíčky v bytě?

s DPH

Chováme ovce

Chováme ovce
Skladem

Knížka pro zájmové chovatele ovcí a pro všechny, kteří se jimi chtějí stát.

s DPH

Ryby z našich rybníků a řek

Ryby z našich rybníků a řek
Skladem

Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem…

s DPH

Domácí zpracování zvěřiny

Domácí zpracování zvěřiny
Skladem

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným…

s DPH

Kniha - Německo-český a česko-německý slovník pro masnou výrobu

Kniha - Německo-český a česko-německý slovník pro masnou výrobu
Skladem

Německý slovník pro obor technologie masa. Formát A5, 224 stran, šitá vazba v laminovaných…

s DPH

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Skladem

Vyrobit sýr dokáže každý!

s DPH

Domácí zabijačka

Domácí zabijačka
Skladem

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!

s DPH

Chováme slepice

Chováme slepice
Skladem

Praktická příručka pro všechny, kdo chtějí chovat slepice na zahradě a cení si jich nejen coby…

s DPH

Kniha - Udíme a grilujeme

Kniha - Udíme a grilujeme
Skladem

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako…

s DPH

Kniha - Uzení

Kniha - Uzení
Skladem

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti.…

s DPH

Kniha - Výroba uzenin, specialit a konserv

Kniha - Výroba uzenin, specialit a konserv
Skladem

Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň…

s DPH

Kniha - Odborná příručka pro uzenáře

Kniha - Odborná příručka pro uzenáře
Skladem

Autor sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech…

s DPH

Kniha - Učebná kniha uzenářství a řeznictví

Kniha - Učebná kniha uzenářství a řeznictví
Skladem

Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících…

s DPH

Kniha - Uzenář

Kniha - Uzenář
Skladem

Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě,…

s DPH

Klobásy a paštiky

Klobásy a paštiky
 

Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas…

s DPH

Kniha - Řeznicko-uzenářský terminologický slovník

Kniha - Řeznicko-uzenářský terminologický slovník
Skladem

Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do…

s DPH

Kniha - Maso jako pokrm

Kniha - Maso jako pokrm
Skladem

Publikace o hmotnostních ztrátách vybraných druhů mas při různých druzích tepelných úprav.

s DPH

Kniha - Výtěžnostní normy pro jatky a bourárny

Kniha - Výtěžnostní normy pro jatky a bourárny
Skladem

Normy pro jatečné opracování a bourání masa skotu a telat, prasat, skopového a kozího bravu a koní.…

s DPH

Kniha - Řeznictví a uzenářství

Kniha - Řeznictví a uzenářství
Skladem

Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience.…

s DPH

Divočák – recepty z kančího masa

Divočák – recepty z kančího masa
Skladem

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska…

s DPH

Zvěřina

Zvěřina
Skladem

Objevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni!

s DPH

Kniha - Československé masné výrobky

Kniha - Československé masné výrobky
Skladem

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize…

s DPH

Kniha - Hygiena a technologie masa

Kniha - Hygiena a technologie masa
Skladem

Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod…

s DPH

Pro zobrazení této záložky nemáte dostatečná oprávnění