Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Číslo artiklu: 978807541265
Č. artiklu Výrobek Cena
978807541265 načítám Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Vyrobit sýr dokáže každý!

Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka...

Více informací

s DPH
Skladem
Brno
Skladem
Doprava od 59 Kč
Objednávky přijaté do 11:00 expedujeme ještě tentýž pracovní den.

Vyrobit sýr dokáže každý!

Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.

Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.

Kniha- Kuchařka Vařím pro dobrou věc

Kniha- Kuchařka Vařím pro dobrou věc -25%
Skladem

Kuchařka Vařím pro dobrou věc vznikla na podporu dospělých lidí s PAS (porucha autistického spektra…

s DPH

Sleva
Koupit

Kniha - Udírny a uzení

Kniha - Udírny a uzení
Skladem

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích…

s DPH

Pečeme chleba

Pečeme chleba
 

Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc…

s DPH

Vše o uzení - kniha

Vše o uzení - kniha
Skladem

„Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů…

s DPH

Kniha - Uzeni, nakládání a konzervování masa

Kniha - Uzeni, nakládání a konzervování masa
Skladem

Věpřové, hovězí, jehněčí, drůběží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným…

s DPH

Chováme kozy

Chováme kozy
Skladem

Kozy jsou nejen hezká zvířata, ale také mají – jak se říká – „pod čepicí“.

s DPH

Chováme králíky

Chováme králíky
Skladem

Máte rádi králíky, ale nechcete je mít jako mazlíčky v bytě?

s DPH

Chováme ovce

Chováme ovce
Skladem

Knížka pro zájmové chovatele ovcí a pro všechny, kteří se jimi chtějí stát.

s DPH

Ryby z našich rybníků a řek

Ryby z našich rybníků a řek
Skladem

Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem…

s DPH

Domácí pálenky a likéry

Domácí pálenky a likéry
Skladem

Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo…

s DPH

Domácí zpracování zvěřiny

Domácí zpracování zvěřiny
Skladem

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným…

s DPH

Kniha - Německo-český a česko-německý slovník pro masnou výrobu

Kniha - Německo-český a česko-německý slovník pro masnou výrobu
Skladem

Německý slovník pro obor technologie masa. Formát A5, 224 stran, šitá vazba v laminovaných…

s DPH

Domácí zabijačka

Domácí zabijačka
Skladem

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!

s DPH

Chováme slepice

Chováme slepice
Skladem

Praktická příručka pro všechny, kdo chtějí chovat slepice na zahradě a cení si jich nejen coby…

s DPH

Kniha - Udíme a grilujeme

Kniha - Udíme a grilujeme
Skladem

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako…

s DPH

Kniha - Uzení

Kniha - Uzení
Skladem

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti.…

s DPH

Kniha - Výroba uzenin, specialit a konserv

Kniha - Výroba uzenin, specialit a konserv
Skladem

Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň…

s DPH

Kniha - Odborná příručka pro uzenáře

Kniha - Odborná příručka pro uzenáře
Skladem

Autor sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech…

s DPH

Kniha - Učebná kniha uzenářství a řeznictví

Kniha - Učebná kniha uzenářství a řeznictví
Skladem

Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících…

s DPH

Kniha - Uzenář

Kniha - Uzenář
Skladem

Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě,…

s DPH

Klobásy a paštiky

Klobásy a paštiky
 

Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas…

s DPH

Kniha - Řeznicko-uzenářský terminologický slovník

Kniha - Řeznicko-uzenářský terminologický slovník
Skladem

Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do…

s DPH

Kniha - Maso jako pokrm

Kniha - Maso jako pokrm
Skladem

Publikace o hmotnostních ztrátách vybraných druhů mas při různých druzích tepelných úprav.

s DPH

Kniha - Výtěžnostní normy pro jatky a bourárny

Kniha - Výtěžnostní normy pro jatky a bourárny
Skladem

Normy pro jatečné opracování a bourání masa skotu a telat, prasat, skopového a kozího bravu a koní.…

s DPH

Kniha - Řeznictví a uzenářství

Kniha - Řeznictví a uzenářství
Skladem

Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience.…

s DPH

Divočák – recepty z kančího masa

Divočák – recepty z kančího masa
Skladem

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska…

s DPH

Zvěřina

Zvěřina
Skladem

Objevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni!

s DPH

Kniha - Československé masné výrobky

Kniha - Československé masné výrobky
Skladem

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize…

s DPH

Kniha - Hygiena a technologie masa

Kniha - Hygiena a technologie masa
Skladem

Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod…

s DPH

Pro zobrazení této záložky nemáte dostatečná oprávnění