Váš košík je prázdný

Blog

Chcete se mrknout? Máme showroom pro řezníky

, 1 minuta čtení

Pan Masorád je řezník. Své povolání i podnikání převzal po svém otci pocházejícím z řeznické rodiny… Číst více

Zabíjíme viry, plísně a bakterie pomocí slunce

, 3 minuty čtení

Jsou všude kolem nás. Viry, bakterie, plísně a další choroboplodné zárodky. Jak proti nim efektivně… Číst více

Bourání zvěřiny ve vlastním: Jak na to?

, 7 minut čtení

Mezi lidmi roste poptávka po kvalitních lokálních produktech a zvěřina není výjimkou. To přispívá k… Číst více

Vybroušený styl

, 2 minuty čtení

Nože je potřeba udržovat ostré. MASO-PROFIT proto nabízí profesionální broušení nejen samotných… Číst více

Od sklenic ke změnám DNA. Konzervace se vyvíjí

, 6 minut čtení

Píše se rok 1795. Napoleon Bonaparte má na svém vojenském tažení spoustu potravin, které se rychle… Číst více

Ať vydrží! Jak na údržbu baliček

, 4 minuty čtení

Vakuová balička je v masném průmyslu jedním z nejšikovnějších pomocníků. Umožňuje pohodlné uchování… Číst více

Proč jíst maso? Tady jsou 3 skromné důvody

, 3 minuty čtení

Protože skvěle chutná. To je jasné. Málokdo za celý život neobjevil alespoň jeden masný pokrm,… Číst více

Jak získat chuť do života? Máme 3 řešení

, 3 minuty čtení

Kvalitní koření je stejně důležité při vaření jako při výrobě. Proto MASO-PROFIT pro své zákazníky… Číst více