Váš košík je prázdný

Blog

Máme 5 druhů řeznických nožů, vyberte si ten svůj

, 2 minuty čtení

Práce s nožem je úplný základ řeznického řemesla. Jakou jsou druhy řeznických nožů, čím se liší a k… Číst více

Videorecept: Pečeme lososa s holandskou omáčkou

, 1 minuta čtení

Zdravý, chutný a relativně nenáročný na přípravu. Losos je zkrátka ideální volba pro lehký oběd… Číst více

Kuchaři proti řezníkům? Na ocílkách se neshodnou

, 2 minuty čtení

Ocílka je neocenitelný pomocník každého kuchaře i řezníka, se kterým se učí zacházet už na úplném… Číst více

Videorecept: Jak se dělá francouzská cibulačka

, 1 minuta čtení

Chuť pravé francouzské cibulačky je nenapodobitelná. Proto vám ve spolupráci s kuchařem Karlem… Číst více

Opláchni to kouřem

, 3 minuty čtení

Uzené maso a uzené masné výrobky jsou specialitami, které obohacují jídelníček nás masožravců již… Číst více

Jdeme na ryby: 5 kroků k domácím boilies

, 2 minuty čtení

Je to jednoduchá návnada z vařeného těsta vyráběná v mnoha velikostech a barvách, která se těší… Číst více

Jak si vybrat stěrku? Poradí Vikan

, 2 minuty čtení

Dánská firma Vikan nabízí komplexní nabídku vysoce kvalitních stíracích lišt, které vynikají svou… Číst více

Proč ho koupit a jak ho vybrat? Konvektomat od A po Z

, 5 minut čtení

Produkuje suché i vlhké teplo, případně jejich kombinaci. Díky tomu se hodí pro nespočet různých… Číst více