Váš košík je prázdný

Blog

Turisťák: Salám, který nestárne

, 3 minuty čtení

Turistický salám je tepelně opracovaný trvanlivý masný výrobek, na který Češi nedají dopustit. Za… Číst více

Startujeme fermentované výrobky

, 3 minuty čtení

Startovací kultura možná na první poslech pro laika zní jako věc, která nemá v masných výrobcích… Číst více

Antonín Čech: "Nikdy se nepřestaň snažit"

, 2 minuty čtení

Narodil se v roce 1952 na Kladně. Řezníkem chtěl bych už odmalička a do učení nastoupil v… Číst více

Tip: Jak si vyrobit jaternice?

, 3 minuty čtení

Jeden ze symbolů pravé poctivé zabijačky jsou bezesporu jaternice. Pochoutka z vepřového masa se… Číst více

Barevné kódování: Tipy, jak se vyhnout kontaminaci

, 5 minut čtení

Systém barevného kódování je účinný způsob, jak postupovat při úklidu potravinářských provozů. Jeho… Číst více

Kamera, klapka, zvěřina!

, 4 minuty čtení

Ve vzduchu je cítit příjemné napětí. Dva srnci, daněk a tříletý kanec čekají v chlaďáku až příjdou… Číst více

Gothaj s chutí tradice

, 3 minuty čtení

S naším technologem při výrobě Gothajského salámu. Zkuste Gothajský salám s tradiční chutí našeho… Číst více