Střeva hovězí 40/43mm, 20 metrů

Číslo artiklu: 9110348E
Č. artiklu Výrobek Cena
9110348E načítám Střeva hovězí 40/43mm, 20 metrů

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme a zbavíme soli. Minimálně dvakrát propláchneme zevnitř, abychom střívka zbavili hrubozrnné soli, která zbyla na...

Více informací

s DPH
Skladem
Praha
Skladem
Brno
Skladem
Doprava od 59 Kč
Objednávky přijaté do 11:00 expedujeme ještě tentýž pracovní den.

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme a zbavíme soli. Minimálně dvakrát propláchneme zevnitř, abychom střívka zbavili hrubozrnné soli, která zbyla na vnitřních stěnách. Po propláchnutí necháme střeva asi 20 minut ve vlažné vodě při teplotě okolo 30 °C, aby se roztáhla a dala se navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 40/43 je 50m v rozvlaženém stavu. Hovězí střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C

Návod:

1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.

2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.

3. Poté je můžeme začít plnit.

Střeva hovězí solená 38/40 mm; IA 50 metrů

Střeva hovězí solená 38/40 mm; IA 50 metrů
Skladem

Hovězí nasolená střeva na jelita a špekáčky.

s DPH

Střeva hovězí solená 43/46 mm; 30 metrů

Střeva hovězí solená 43/46 mm; 30 metrů
Skladem

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám…

s DPH

Střeva hovězí solená 40/43 mm; 50 metrů

Střeva hovězí solená 40/43 mm; 50 metrů
Skladem

Kalibr hovězích solených střev: 40/43

s DPH

Pro zobrazení této záložky nemáte dostatečná oprávnění