Váš košík je prázdný
cover-foto-servis-skoleni-u-stejskalu-1920x400px.jpg
Blog

Školili jsme v Řeznictví Stejskal

, 2 minuty čtení

Na 150 vlastních uzenin nabízí rodinné řeznictví Stejskal v Chotěboři. Jejich zázemí jsme modernizovali narážkou Rex RVF 330 nářezovým strojem Graef. A jak probíhalo školení s novými přístroji?

Protože s řeznictvím Stejskal spolupracujeme již přes 20 let, jednalo se v pořadí o třetí vakuovou narážku a čtvrtý nářezový stroj, který jsme ke Stejskalům dovávali. Vakuová narážka Rex RVF 330 s dotykovým ovládáním může mít ve výbavě násypku 100 nebo 160 l a dosahuje vynikající přesnosti dávkování ±0,1 g.

Dotykové ovládání narážky touch screen vyhovuje rychlé a snadné obsluze. Další výhodou je přesná kontrola nastavení během provozu. Rex RVF 330 se dobře přizpůsobuje změnám a celé škále požadavků, včetně pohotového přenastavení a kapacity pro uložení až 200 programů.

Automatický nářezový stroj Graef představuje již prověřenou špičku, a tak se s ním nejen u Stejskalů krájí jako po másle!

Cílem projektu Řeznictví Stejskal a firmy MASO-PROFIT byla hlavně modernizace, která má vyhovět rostoucí poptávce zákazníků, a přitom umožnit stejné špičkové kvality vlastních produktů jako dosud. K prodejně Stejskalů přiléhá bourárna i masná výroba s počtem 23 zaměstnanců. Dlouholetá spokojenost s firmou MASO-PROFIT pak Stejskalovi vedla k volbě další spolupráce.

„Řeznictví Stejskal potřebovalo především kvalitní modernizaci k rozšíření své dosavadní produkce, aby mohli držet laťku vysoké kvality produktů a odpovědět na zvýšenou poptávku“, uvedl obchodní zástupce J. Jenšovský, který se na projektu podílel.

Školení v Řeznictví Stejskal proběhlo na jedničku a personál si nová zařízení rychle oblíbil. Jejich spokojenosti i uznání si moc si vážíme!

Pokud také zvažujete modernizaci technologického vybavení či hledáte technologickou podporu pro zvýšení efektivity výroby, obraťte se na nás. Rádi vám naši pomoc nabídneme.

BLOG

k.jpg
 

VIDEO: Petr Čtvrtníček a Mistr Málek u nás vyráběli klobásy

, 1 minuta čtení

V našem MEAT-LABu se během zimních měsíců odehrálo pět studentských dní. Na posledním z nich si mladí řezníci vyzkoušeli výrobu společně s ambasadorem MASO-PROFITu Petrem čtvrtníčkem a youtuberem Mistrem Málkem

Na pátý studentský den v hrdlořezské centrále přijel youtubová hvězda Mistr Málek a jeho parta učňů ze Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem. Ve svém kalmuku dorazil také nový ambasador značky MASO-PROFIT Petr Čtvrtníček alias Čeňek Strnad, který si s učni střihl výrobu klobás. Následoval maratón přednášek o hygieně, baličkách, projektování provozů a také o kávě od baristy Michala Křižky.

Dříve nás navštívili řezníci a uzenáři z Nového Bydžova, Vodňan, Frýdlantu a Brna. Tímto moc děkujeme školám, které se zúčastnily a jejich žákům, kteří nám opakovaně udělali velkou radost svým přístupem. Díky vám víme, že má české řeznické řemeslo budoucnost!

Exkurze na naší centrálu

BLOG

Načítám ...