Meat Vandals Bistro
Bistro Meat Vandals v Myslíkové ulici je vlastně pokračováním činnosti party masných nadšenců, kteří dříve působili na Smíchovské náplavce, v Manifesto Marketu a na různých food festivalech.
Jejich nabídka v podstatě stojí na sendvičích s pastrami nebo s trhaným vepřovým masem. Úzký sortiment nahrává kvalitě, na kterou se vandalové zaměřují. Spojili jsme s nimi, aby jim šla práce co nejvíc od ruky.
Za realizaci kamenného bistra je zodpovědný manažer MASO-PROFITu Pavel Tomandl. Dodané stroje a pomůcky jsme společně vybrali tak, aby zajistily co nejefektivnější chod kuchyně, a přispěly tak ke kvalitě, na které si vandalové tolik zakládají.
Námi dodané vybavení:
- Sporák plynový G7F6m
- Trhačka masa SH-1
- Konvektomat RATIONAL sec 101 E
- Gril kontaktní 1/2- GR 4.1
- Plotna elektrická grilovací E7FL4MP
- Výrobník ledu SL50A
- Balička H JUMBO 351
- Zásobník ohřevný MH051 E 230\/
- Stroj nářezový SA 3370 MASTER teflon
- Pec ARIANNA LED 4 460x330 UNOX
- Nástavba chladící EVL-135 nerez poklop 5x GN1 /4
- Dodávka nepromastitelného balícího papíru