Tepelné opracování
TALSA

Talsa je španělský výrobce středně velkých zařízení jako jsou pístové narážky, kutry a řezačky masa. Od roku 1900 firmu vlastní již čtvrtá generece rodiny Belloch a dbá na kvalitu všech vyrobených zařízení.
RATIONAL

Rational je přední světový výrobce konvektomatů. Firma vyvinula první konvektomat již v roce 1976 a od té doby se jejich stroje staly nejprodávanější značkou konvektomatů na světě. Vynikají nejvyšší užitnou hodnotou.

Rational SCC Whitefficiency
Nové zařízení SelfCookingCenter® whitefficiency® je naprostou špičkou z hlediska kvality připravovaných pokrmů i výkonu. Patentovaná technologie HiDensityControl® neustále zajišťuje maximální míru rovnoměrnosti. Disponuje výkonným generátorem páry, systémem dynamického víření vzduchu a distribuce tepla, jakož i extrémně účinným odvlhčováním. Má v zásobě nezbytnou výkonnostní rezervu, díky níž dokonale zvládá přesnou souhru výkonu, času, tepla, vlhkosti a proudění vzduchu.

Rational CombiMaster Plus
S CombiMaster® Plus hledíte s klidem vstříc každodenním výzvám kuchyňského pracovního dne. S 5 provozními režimy: horký vzduch, pára, kombinace, vario-pára, Finishing® a funkcí ClimaPlus® je Vám k dispozici neomezená různorodost přípravy RATIONAL CombiMaster® Plus. Umožní vám dosáhnout nejvyšší kvality pokrmů: křupavé krusty, šťavnaté pečeně, intenzivního aroma, syté barvy a maximálního obsahu vitamínů a minerálních látek, vše v jednom jediném spotřebiči.
Brökelmann

Brökelmann vyrábí masivní nerezové kotle s kulatou i hranatou vanou. Spolehlivé výrobky z kvalitních materiálů s dobrou pověstí od polské firmy s německými kořeny.

Kotle s nepřímým ohřevem
- kotle s dvojitou nerezovou stěnou a glycerinovou náplní
- elektromechanické nebo digitální ovládání
- vysoká tepelně-akumulační schopnost
- provedení s hranatou vanou
Bastra

Bastra inteligentní varná a udící technika od německého výrobce. Kotle, varné komory a udírny na všechna topná a udící media, vysoká spolehlivost a nízké provozní a servisní náklady. Spolehlivost této značky potvrzuje více než 70 000 prodaných zařízení společnosti Bastra.

Udírny na tekutý kouř
Tekutý kouř:
Bastra vede na trhu udíren na tekutý kouř díky vlastnímu systému tekutého kouře FR 50.
Jde o poměrně novou, pokrokovou technologii bezkancerogenního uzení. Tekuté kouřové aroma je přírodní produkt a výrobky takto uzené mají naprosto srovnatelné aroma a barvu. Výhodou jsou kromě zdravotního hlediska i naprosto standardní výsledky a nižší ztráty při tepelném opracování. Zařízení na tekutý kouř je vybaveno jemně rozprašující tryskou na stlačený vzduch a kouřové aroma je při uzení lehce rozprašováno do komory (atomizováno).

Udírny se samostatným vyvíječem kouře
UF systém:
Pilinový vyvíječ kouře může být instalován vedle komory, nebo vestavěn do dveří udírny.
Všechny pilinové vyvíječe zapalují již před uzením tak, aby v okamžiku uzení byl již kouř
k dispozici v dostatečném množství a kvalitě. Zařízení mají 90% recirkulaci kouře, tedy zajišťují, že minimálně 90% zplodin se přivádí zpět do zařízení. Vyvíječ může být vybaven automatickým zvlhčováním pilin v zásobním prostoru.

Udírny s dveřním vyvíječem kouře
TF systém:
Štěpkový vyvíječ kouře může být rovněž instalován vedle komory nebo vestavěn do dveří udírny. Všechny pilinové vyvíječe zapalují již před uzením tak, aby v okamžiku uzení byl již kouř k dispozici v dostatečném množství a kvalitě. Kouř z TF vyvíječe je intenzivnější, má výraznější aroma i barvu.
Doutnavé vyvíječe kouře jsou standardně vybaveny hasicím zařízením pro zásobní prostor na štěpky a ochranným zařízením proti požáru pro spalovací prostor. Všechny vyvíječe kouře jsou k dispozici v různých velikostech. Komory je možné vybavit katalytickým spalováním kouřových zplodin. Zplodiny jsou pak průhledné a bez zápachu s obsahem do 50 mg celkového C na m3. Zařízení pracuje se zpětným získáváním tepla (rekuperací), surové plyny se předehřívají horkými plyny uvnitř.
CAPIC

Francouzský výrobce, který dodává kuchyňský materiál, samoobslužné pulty, myčky a další caterignové vybavení z nerezové oceli.
Společnost s dlouhou historií a stabilním postavením na trhu nabízí řešení pro restaurace, velké kuchyně, catering a potravinářský průmysl. Už od svého vzniku v roce 1955 klade důraz především na kvalitu materiálů.